Onze wijnen

Pinot Noir 2019 – €20,00 incl. btw

Het uiterlijk van deze Pinot Noir is licht robijnrood tot granaatrood en helder. In de neus is deze wijn intens en fruitig, geurend naar rode bessen. De aroma’s van rode bessen zoals framboos en aardbeien proeft men terug in deze Pinot Noir. Door houtrijping komen er secundaire aroma’s van toast bij.

De smaak van onze Pinot Noir is fruitig met een harmonisch zachte zuur en tannine gehalte. Deze wijn is vol qua body en geven een rond mondgevoel met een mooie afdronk.
De stijl is complex, intens, droog met zachte fruitige aroma’s en secundaire smaken.

Na een lagering van 10 maanden op eikenhouten barrique vaten zal onze Pinot Noir 2019 eind augustus 2020 gebotteld worden.

Cabernet Sauvignon 2018 €25,00 incl. btw

Het geweldige jaar 2018 gaf ons de mogelijkheid om een 100% Cabernet Sauvignon te vinificeren. Dit is voor ons Mergelland en zeker voor Nederland uniek. Bij het zien van zijn donker heldere rode kleur kun je niet wachten hem nader te onderzoeken.
Zijn mooie fruitgeur gaat vooral richting kersen en bramen. Daarnaast is duidelijk donkere truffel chocolade geur aanwezig in combinatie met een aroma van kruiden (zwarte peper) staat deze Cabernet Sauvignon zijn mannetje.

Ook de smaakpapillen zullen hem koesteren en gedronken bij mooie gerechten zal hij de juiste streekgebonden aanvulling zijn.

Sauvignon Blanc 2019 – €12,10 incl. btw (UITVERKOCHT)

Onze Sauvignon Blanc geurt uit haar glas zoals alleen een Sauvignon Blanc dat kan.

Een verrassing voor elke gebruiker.