Onze wijnen

Pinot Noir 2020 – €21,00 incl. btw

Het uiterlijk van deze Pinot Noir is stevig robijnrood tot granaatrood en helder. In de neus is deze wijn intens en fruitig, geurend naar kers en rode bessen.

Door houtrijping komen er secundaire aroma’s zoals vanille en zwarte peper bij.

De smaak van onze Pinot Noir is fruitig met een harmonisch zachte zuur en tannine gehalte. Deze wijn is vol qua body en geven een rond mondgevoel met een mooie afdronk.
De stijl is complex, intens, droog met zachte framboos-achtige fruitige aroma’s. Dit vergezelt met mooie kruidige tonen zal u net als al onze klanten aangenaam verrassen.

Na een lagering van 10 maanden op eikenhouten barrique vaten is onze Pinot Noir 2020 begin augustus 2021 gebotteld. Onze flessen worden afgesloten met een glazen vinolock afsluitdop.

Cabernet Sauvignon 2018 €29,00 incl. btw

Het geweldige jaar 2018 gaf ons de mogelijkheid om een 100% Cabernet Sauvignon te vinificeren. Dit is voor ons Mergelland en zeker voor Nederland uniek. Bij het zien van zijn donker heldere rode kleur kun je niet wachten hem nader te onderzoeken.
Zijn mooie fruitgeur gaat vooral richting kersen en bramen. Daarnaast is duidelijk donkere truffel chocolade geur aanwezig in combinatie met een aroma van kruiden (zwarte peper) staat deze Cabernet Sauvignon zijn mannetje.

Ook de smaakpapillen zullen hem koesteren en gedronken bij mooie gerechten zal hij de juiste streekgebonden aanvulling zijn.

Onze flessen worden afgesloten met een glazen vinolock afsluitdop.

Sauvignon Blanc 2021 – €15,00 incl. btw

Eind maart 2022 zullen we onze Sauvignon Blanc Mergelsberg gaan bottelen. Reservering van onze wijnen is , om u niet teleur te stellen, zeker aangeraden.

Deze Sauvignon Blanc geurt uit haar glas zoals alleen een Sauvignon Blanc dat kan. Een verrassing voor elke gebruiker.

Door de mooie na-zomer van 2021 werden we aangenaam verrast door de kwaliteit van onze Sauvignon Blanc druif.

Onze flessen worden afgesloten met een glazen vinolock afsluitdop.

%d bloggers liken dit: