Onze wijnen

Pinot Noir 2019 – €20,00 incl. btw

Het uiterlijk van deze Pinot Noir is licht robijnrood tot granaatrood en helder. In de neus is deze wijn intens en fruitig, geurend naar framboos en rode bessen. De aroma’s van rode bessen zoals framboos en aardbeien proeft men zelfs terug in deze Pinot Noir. Door houtrijping komen er secundaire aroma’s van toast bij.

De smaak van onze Pinot Noir is fruitig met een harmonisch zachte zuur en tannine gehalte. Deze wijn is vol qua body en geven een rond mondgevoel met een mooie afdronk.
De stijl is complex, intens, droog met zachte framboos-achtige fruitige aroma’s. Dit vergezelt met mooie kruidige tonen als secundaire aroma’s zal u net als al onze klanten aangenaam verrassen.

Na een lagering van 10 maanden op eikenhouten barrique vaten is onze Pinot Noir 2019 eind augustus 2020 gebotteld.

Eind november 2020 werd deze wijn bij de International Wine Challenge in London bekroond met 85/100 punten. Wij zijn hier heel trots op en begrijpen nu ook waarom we zoveel mooie en positieve reacties van onze klanten mochten ontvangen.

Cabernet Sauvignon 2018 €25,00 incl. btw

Het geweldige jaar 2018 gaf ons de mogelijkheid om een 100% Cabernet Sauvignon te vinificeren. Dit is voor ons Mergelland en zeker voor Nederland uniek. Bij het zien van zijn donker heldere rode kleur kun je niet wachten hem nader te onderzoeken.
Zijn mooie fruitgeur gaat vooral richting kersen en bramen. Daarnaast is duidelijk donkere truffel chocolade geur aanwezig in combinatie met een aroma van kruiden (zwarte peper) staat deze Cabernet Sauvignon zijn mannetje.

Ook de smaakpapillen zullen hem koesteren en gedronken bij mooie gerechten zal hij de juiste streekgebonden aanvulling zijn.

Sauvignon Blanc 2019 – €12,10 incl. btw (UITVERKOCHT)

Onze Sauvignon Blanc geurt uit haar glas zoals alleen een Sauvignon Blanc dat kan. Een verrassing voor elke gebruiker.

Door de mooie zomer van 2020 werden we aangenaam verrast door de kwaliteit van onze Sauvignon Blanc druif.

We verwachten dat onze Sauvignon Blanc 2020 in april 2021 gebotteld gaat worden.

Pinot Noir Rosé 2020in de maak.

In de nacht van 12 naar 13 mei 2020 werd een gedeelte van onze wijngaard door onze beduchte ijsheiligen in bevroren (-5 graden Celsius) toestand achter gelaten.

Dit gedeelte van onze wijngaard kon daardoor ook geen Pinot Noir meer leveren die aan onze kwaliteit kon voldoen.

Door de daarop volgende mooie zomer bereikten we wel in dit gedeelte van de wijngaard een heel mooie Pinot Noir om daarvan een super rosé te maken.

Deze rosé zal in mei 2021 gebotteld worden.